Περπάτησε στη νέα πλατεία Βαλλιάνου
Παρουσία έκπληξη Σαμαρά στην Κεφαλονιά -Για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί -Ποιους συνάντησε [εικόνες]
10/08/2018 | 11:14

Για ολιγοήμερες διακοπές στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει στο ξενοδοχείο whiteRocks.

Χθες το βράδυ δείπνησε στο εστιατόριο «Βινάριες» καλεσμένος του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση. Στο δείπνο, εκτός από τον πρώην Πρωθυπουργό, παρακάθισαν ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο πολιτευτής της ΝΔ Μπάκης Λυκούδης.

Το μενού εκτός φρέσκο ψάρι από τη βόρεια Κεφαλονιά και κεφαλλονίτικο κρασί είχε και μπόλικα παραπολιτικά. O πρώην πρωθυπουργός τόνισε, εκτός των άλλων, ότι η μοναδική λύση για το συμφέρον της χώρας θα είναι να εκλεγεί το συντομότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδος. «Σε αυτό πρέπει να συστρατευτούμε άπαντες», φέρεται να είπε. Κάθε ημέρα που παραμένει ο Τσίπρας στην εξουσία είναι κακό για τη χώρα.

Μετά το τέλος του δείπνου ο δήμαρχος θέλησε να δείξει στο πρώην πρωθυπουργό τη νέα πλατεία Βαλλιάνου. Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε ενθουσιασμένος όταν άκουσε το χρόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της. Μάλιστα, ο Παρίσης πρόσθεσε ότι από τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν και νέα έργα επέκταση της.

Κλείνοντας τη βραδιά η παρέα του πρώην πρωθυπουργού κάθισε για ένα ποτό στο πεζόδρομο της Π. Βαλλιάνου, στο baroque, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη σε πολλούς νεολαίους.