Παροχή Εργασιακής Συμβουλευτικής σε Γυναίκες
Κοινωνία
16/01/2018 | 11:52

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς,  με τη νέα χρονιά συνεχίζει τη λειτουργία τουδιευρύνοντας τις υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα, δίνει περαιτέρω έμφαση στην υπηρεσία της εργασιακής στήριξης και πληροφόρησης σε γυναίκες του γενικού πληθυσμού, στοχεύοντας στην εργασιακή κατάρτιση και την προώθηση στην απασχόληση.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο εντάσσεται στο  δίκτυο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φυλών  με 40 Συμβουλευτικά Κέντρα , 21 Ξενώνες Φιλοξενίαςσε όλη την Ελλάδα αλλά και την 24ωρη τηλεφωνική γραμμήSOS15900.

Προσφέρει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, νομικής συμβουλευτικής αλλά και εργασιακής συμβουλευτικής σε γυναίκες που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας (λεκτική – ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική, οικονομική) στο οικογενειακό, στο επαγγελματικό ή ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και σε γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις (μετανάστριες, αιτούσες άσυλο, γυναίκες με αναπηρία, μονογονείςκ.α) και γενικότερα σε όλες τις γυναίκες που έχουν στερηθεί ή έχουν καταπατηθεί τα ατομικά τους δικαιώματα λόγω φύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

Χαροκόπου 46, Αργοστόλι 28100

Τηλέφωνο: 26710 20 022

E-mail: kesy@kefallonia.gov.gr

Με εκτίμηση,

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer