Παρίσης: Περιοδεία στο νοσοκομείο του Αργοστολίου -Άκουσε τα προβλήματα του προσωπικού, μίλησε με ασθενείς [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
21/09/2023 | 15:45

Η επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου εντάσσεται στην προσπάθεια της Ισχυρής Κεφαλονιάς να δοθεί έμφαση στην υγεία που έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας.

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και υποψήφιο με τον συνδυασμό του Ιωάννη Φισφή, καθώς και πολλούς υποψήφιους της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους του νοσοκομείου, ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Επίσης, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Μαρτίνη.

Ο κ. Παρίσης άκουσε τα προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις των συνομιλητών του, ενώ δεσμεύθηκε πως η άμεση στελέχωση του νοσοκομείου και συνολικά η ενίσχυση της ιατρικής περίθαλψης στο Δήμο, αλλά και το νησί μας συνολικά, ανέκαθεν αποτελούσε βασική προτεραιότητα για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Με την μεγάλη του πείρα, γνωρίζοντας όσο λίγοι το νησί μας και τις ανάγκες του και έχοντας σημαντική διείσδυση στα κέντρα εξουσίας, ο Αλέξανδρος Παρίσης γνωρίζει τι πρέπει να πράξει και πώς, ώστε το ΓΝ Κεφαλονιάς, να αναπτυχθεί και να στελεχωθεί, διασφαλίζοντας άμεση και ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη για όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer