Στολίδι για το Αργοστόλι
Παρεδόθη το Δημοτικό Γηροκομείο – Λαμπρή ημέρα για Δήμο Κεφαλονιάς [εικόνες +βίντεο]
Κοινωνία
09/11/2018 | 15:11

Μια λαμπρή ημέρα χαρακτήρισαν τη σημερινή τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Τεχνικών έργων του Δήμου, κ. Διονύσης Λυκούδης, κατά την παραλαβή του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου στο Αργοστόλι πριν από λίγο. Περιχαρής και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, κ. Γεράσιμος Αποστολάτος, για τον οποίο η ολοκλήρωση του έργου στάθηκε αρκετές φορές κατά το παρελθόν “πονοκέφαλος”, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν.

 

Την ξενάγηση των παρεβρισκομένων στο Γηροκομείο έκανε ένας από τους μηχανικούς της αναδόχου εταιρείας, κ. Αστέρης Λιθουργίδης, ο οποίος τόνισε πως αν το έργο είχε σταματήσει στην πρώτη φάση σήμερα δεν θα ήταν λειτουργικό.

“Για τον τόπο μας είναι σήμερα μια ιστορική ημέρα”, δήλωσε ο κ. Αποστολάτος, ενώ εξήρε την προσπάθεια του κ. Παρίση, του κ. Λυκούδη, καθώς και των Τεχνικών Υπηρεσιών. Στις Τεχνικές Υπηρεσίες στάθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Λυκούδης, ο οποίος συμπλήρωσε πως αυτή η Δημοτική Αρχή ταπεινά ολοκληρώνει πολύ μεγάλα έργα για τον τόπο. Σχολίασε επίσης πως “δεν έχουμε γεννηθεί για να πουλάμε εικόνα, αλλά για να παράγουμε έργο”. Όπως εξήγησε, δεν πρόκειται για μια “μαϊμού” παράδοση, όπως κάποιοι έγραψαν, αλλά αντιθέτως, από σήμερα αυτό το έργο γίνεται χρηστικό και ήδη ο Πρόεδρος έχει προγραμματίσει τη μεταφορά των υπηρεσιών του στο νέο κτίριο.

 

Μέρα συγκίνησης και υπερηφάνειας χαρακτήρισε τη σημερινή τέλος ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος σχολίασε πως αυτό το κτίριο είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και με αυτό ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην τρίτη ηλικία, η οποία άλλωστε είναι προτεραιότητα για τον Δήμαρχο, κ. Παρίση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ