«Παραπατάει» ο Θόδωρος όταν ο Παρίσης του λέει ότι θα στηρίξει Κράτσα στις Περιφερειακές
Πολιτική
02/11/2018 | 12:02

Τα όσα έγιναν την 28η Οκτωβρίου στην Κεφαλονιά αναφορικά με την παρουσία της υποψήφιας Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα στο νησί μας και τη συμπεριφορά της, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αντιπαράθεσης στους τοπικούς πολιτικούς κύκλους.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από πολλούς νεοδημοκράτες στο νησί μας ότι στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές είχε στηρίξει με τον τρόπο του τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, φέρεται αυτή τη φορά, δημόσια τουλάχιστον, να υποστηρίζει την υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα, μια υποψηφιότητα που αναγγέλθηκε επίσημα από το γραφείο του από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα του Αγίου Γερασίμου. Παρίσης και Γαλιατσάτος είχαν πρόσφατα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα, συζήτηση περί των εκλογών στην Περιφέρεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Περιφερερειάρχη ότι θα στηρίξει την Ρόδη Κράτσα.

Την στιγμή που του έλεγε αυτό ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον κ. Γαλιατσάτο να παραπατάει και να γλιτώνει την… τούμπα χάρη στον Αντιπεριφερειάρχη που τον έπιασε από το χέρι. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αυτές οι περιφερειακές εκλογές θα είναι ότι καλύτερο έχουμε ζήσει στην Κεφαλονιά, αφού από το περιβάλλον του κ. Γαλιατσάτου αφήνεται να εννοηθεί ότι θα «υποστηριχθεί» η υποψηφιότητα Σπύρου, αφού αυτόν είχαν κερδίσει στις προηγούμενες και φυσικά θέλουν να το ξανακάνουν τον Μάιο του 2019. Άλλωστε, η ιστορία έχει αποδείξει ότι στις εσωκομματικές διαφωνίες κερδισμένος βγαίνει πάντα ο… απέναντι.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ