Όλα είναι θέμα επιλογών!
Παραιτήθηκε από μέλος της Ν.Δ. και η Πηνελόπη Λυκούδη-Δεύτερη παραίτηση σε λίγες μέρες
Πολιτική
11/05/2018 | 11:02

ΠΡΟΣ :   Γρ. Προέδρου Κόμματος

Γρ.Γεν..Γραμματέα Κόμματος

ΝΟΔΕ Κεφαλληνιας-Ιθακης

Ιθάκη , 11/5/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗ

Διετέλεσα σκαπανέας του Κόμματος 30 συναπτά έτη.

Η επιλογή μου αυτή  στην πορεία των ετών, ήταν πάντα δηλωμένη και στο εργασιακό μου περιβάλλον αλλά και στην προσωπική μου ζωή, με ο,τι και αν αυτό συνεπάγονταν .

Στις τελευταίες δε Εθνικές εκλογές, επέλεξα να  επιστρατεύσω τον εαυτό μου και ήμουν υποψήφια Βουλευτής με το Κόμμα μου στον Ν. Κεφαλληνιας-Ιθάκης .

Τα τελευταία χρόνια είμαστε όλοι μάρτυρες ενός απίστευτου αγώνα επιβίωσης του Κόμματος.

Πολλές φορές αναρωτήθηκα πως το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο όριο επιβίωσης. Η απάντηση σαφώς είναι πολυδιάστατη αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή .

Οι σκαπανείς, εμείς,  οι απλοί υποστηρικτές της  Νέας Δημοκρατίας, η Βάση, οι Δεδομένοι, νιώθουμε πλέον ξένοι, απομονωμένοι και εξοστρακισμένοι από το σπίτι μας.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ της  ηγεσίας σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο,  των τελευταίων δύσκολων ετών ,  έφτασαν σε σημείο, το Κόμμα να άγεται και να φέρεται σε «αγορές» , προς αναζήτηση  «νέων» στελεχών, αμφιβόλου ποιότητας, με στόχο το «άνοιγμα» και την «διεύρυνση» απλά για την επιβίωση.

Αποτέλεσμα:  Tο συνονθύλευμα!

Δυστυχώς , αυτή η προσπάθειαγίνεταιελλείψειαντικειμενικότητας και ανιδιοτέλειας από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τους Κομβικούς-Τοπικούς Θώκους στην Κεφαλονιά-Ιθάκη. Επιλογές ατόμων κατά το δοκούν , βασιζόμενες σε μικροσυμφέροντα και προσωπικές ατζέντες.  Θλιβερό!

HΝΟΔΕ Κεφαλληνίας-Ιθάκης , δείχνει να επιλέγει, εκμεταλλευομένη  τον πανικότου Κόμματος , πρόσωπα «επιπλέοντα» και «παρασυρόμενα» από την δυναμική των «κυμάτων» της στιγμής, με στόχο την παραμονή τους στην επιφάνειακαι μόνο.

Την δεδομένηστιγμή η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να στοχεύει στηνεπιλογή της επιβίωσης και μόνο, όταν μπροστά της ανοίγεται η διακυβέρνηση του τόπου.

Όλα είναι θέμα επιλογών!

Η επιλογή των εκπτώσεων δεν μπορεί να γίνειαποδεκτή από πρόσωπα που στήριξαν αυτή την παράταξησταθερά, ανιδιοτελώς και σθεναρά , έμπρακτα και αποδεικτέα ,στην πορεία των χρόνων.

Επιλέγω να είμαιεκτός όλων αυτών των τακτικών .

Επιλέγω να μην στηρίζω την έκπτωση της ηθικής και αξιών.

Επιλέγω την διαγραφή μου από το Κόμμα.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΛΥΚΟΥΔΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia