Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα
Κοινωνία
10/07/2018 | 19:13

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δε θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό -που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου-, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia