Παναγης Καππάτος: Η Κεφαλονιά γυρίζει σελίδα στον Τουρισμό
Τουρισμός
24/11/2022 | 16:05

Χθες με μεγάλη χαρά βρέθηκα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου συμμετέχοντας στις εργασίες του πρώτου WORKSHOP OUTDOOR DESTINATION για τις Υπαίθριες Δραστηριότητες του τόπου μας, παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Στο workshop -το οποίο διοργάνωσε άρτια η Τουριστική Επιτροπή Αργοστολίου του Μητροπολιτικού Δήμου του Νομού μας- συμμετείχαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όλοι μαζί ανταλλάσσοντας σκέψεις και ιδέες στοχεύοντας στην ανάδειξη δράσεων του τουριστικού μας προϊόντος, που αποτελεί πόλο έλξης για τα νησιά μας.
Kefalonia Island

Η συνεργασία με δημόσιους φορείς, συλλόγους και ιδιώτες στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του τόπου μας καθίσταται επιτακτική στον θεματικό τουρισμό και το βραβείο που αποκτήσαμε πριν λίγες μέρες στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο ως καλύτερος προορισμός υπαίθριων δραστηριοτήτων, είναι η αρχή της ανάδειξης του φυσικού πλούτου του τόπου μας μέσω της σύμπραξης και της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην
Τουριστική Επιτροπή και τα μέλη της για το εξαιρετικά ενδιαφέρον Workshop στον θεματικό Τουρισμό και τους εύχομαι καλή και παραγωγική συνέχεια στο έργο τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer