Παναγής Καππάτος: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και συναντήσεις με τη Διοίκηση και Εργαζομένους
Πολιτική
13/07/2021 | 17:39

Χθες είχα προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Συναντήθηκα με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, τα μέλη του οποίου ανέλυσαν τα αιτήματά τους και σε εποικοδομητικό κλίμα τους ενημέρωσα για τις ενέργειες που έχουν γίνει προς την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας. Συζητήσαμε επίσης για το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση το φθινόπωρο για κίνητρα στον τομέα της υγείας στις νησιωτικές περιοχές.

Στη συνάντηση με τον Διοικητή κ. Δημήτρη Μαρτίνη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θανάση Αυγερινό, συζητήσαμε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το νοσοκομείο.

Ακολούθως συναντήθηκα με την Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Καλυψώ Δαναλάτου και τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χρήστο Παυλάτο. Με την επιστημονική τους ιδιότητα ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και περιηγηθήκαμε σε όλες τις κλινικές και πτέρυγες του νοσοκομείου, καθώς και στην πτέρυγα της δωρεάς του Κληροδοτήματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή. Συζητήσαμε επίσης για την κατασκευή του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες χάρη σε νέα δωρεά του Κληροδοτήματος Βεργωτή.

Τέλος με την διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό συζητήσαμε για τις ανάγκες προμήθειας ιατρικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και τις επισκευές του κτιρίου ενόψει της επιθεώρησης του κτιρίου από κλιμάκιο της ΚΤΥΠ.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ