Συνέντευξη στον IONIAN GALAXY
Παναγής Καππάτος: Δόθηκαν 2 εκατομμύρια στους Δήμους και έπεται συνέχεια [ηχητικό]
Πολιτική
12/03/2021 | 09:01

Συνεχίζεται η ροή χρημάτων προς τους Δήμους των νησιών μας, καθώς 2 επιπλέον εκατομμύρια, εισρέουν στα ταμεία των Δήμων της Κεφαλονιάς τα οποία δόθηκαν για την συνέχιση των αποκαταστάσεων των ζημιών που προκάλεσε ο «Ιανός». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος σε συνέντευξή του στους Galaxian Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.
Τα χρήματα αυτά θα κατανεμηθούν ως εξής: 300.000 € για τον Δήμο Αργοστολίου, 500.000€ για τον Δήμο Ληξουρίου, ενώ την «μερίδα του λέοντος» λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη έλαβε ο Δήμος Σάμης με 700.000€.
Ο κ. Καππάτος τόνισε πως αυτή ήταν η αρχή και έπεται συνέχεια στην οικονομική ενίσχυση των Δήμων, τονίζοντας ότι θα λάβει και επιπλέον χρήματα μελλοντικά και ο Δήμος Ιθάκης, ο οποίος ήδη έχει λάβει περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Η ενίσχυση αυτή ακολούθησε την επίσκεψη του γενικού γραμματέα Οικονομικών του κ. Τριαντόπουλου, ο οποίος συνοδεία του βουλευτή συναντήθηκε και συνομίλησε με τους δημάρχους του νησιού.
Ο κ. Καππάτος επεσήμανε πως μέσω των χρημάτων αυτών θα μπορέσουν να καλυφθούν στον Δήμο Ληξουρίου και πληγές που είχαν προκληθεί από τον σεισμό του 2014 και δεν είχαν επιδιορθωθεί, με τον «Ιανό» να τις ανοίγει και πάλι.

Ακολουθεί το κομμάτι της συνέντευξης του κ. Καππάτου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia