Παναγής Καππάτος από τη Βουλή: Πιστεύουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το αποδεικνύουμε στην πράξη [βίντεο]
Πολιτική
04/10/2023 | 15:38

Στη χθεσινή μου ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά σημαντικά ζητήματα για την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόνισα την ανάγκη ύπαρξης ενός απλοποιημένου και ξεκάθαρου μοντέλου διακυβέρνησης που θα ικανοποιεί τις ανάγκες κυβερνησιμότητας ασκώντας τον απαραίτητο έλεγχο στις αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

• Με περισσότερη αυτονομία και αυτοτέλεια για τους Δήμους και τις Περιφέρειές μας
• Με αναπτυξιακά εργαλεία που καθιστούν τη δουλειά των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών, πιο εύκολη και αποδοτική.
• Με ένα πλέγμα ρυθμίσεων που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις της βιωσιμότητας, της υπεύθυνης διοίκησης και της αξιολόγησης, παντού και για όλους.

Στη Νέα Δημοκρατία, πιστεύουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση, και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Υποστηρίζουμε και διευκολύνουμε το έργο κάθε Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής από το 2019 μέχρι σήμερα και έτσι σχεδιάζουμε να εργαστούμε στο μέλλον.
Λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτοφανείς κρίσεις και δοκιμασίες που δέχτηκε η τοπική αυτοδιοίκηση στο πρόσφατο παρελθόν, προχωράμε με σχέδιο και παρεμβάσεις σε θεσμικό, οικονομικό και διοικητικό πλαίσιο επιτρέποντας στους Δήμους και στις Περιφέρειες να εξελιχθούν, να ανασάνουν και να προχωρήσουν μπροστά.

 

Ακολουθεί η ομιλία του βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς & ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer