Παναγής Καππάτος: Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών – Εποικοδομητική συνεργασία και με τους τέσσερις δήμους του Νομού μας [ηχητικό]
Πολιτική
24/01/2023 | 11:51

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Ανδρέα Αρβανιτάκη και της Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εν όψει της προεκλογικής περιόδου συζητήθηκαν εκτενώς τα κυβερνητικά πεπραγμένα ως προς τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, ενώ δεν έλειψαν από την ατζέντα της συζήτησης η πολύ εποικοδομητική συνεργασία και με τους τέσσερις δήμους του Νομού μας, αποτέλεσμα της οποίας είναι μια σειρά σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης με απευθείας χρηματοδοτήσεις των Υπουργείων.

 

 

Ακόμη ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανακατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου και
στους πόρους που εξασφαλίστηκαν μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως και στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία τρισήμιση χρόνια και αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο, ένας τομέας που αποτελούσε, όπως είπε, προσωπική προτεραιότητά του.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο πολιτικό κλίμα ενόψει των εκλογών της άνοιξης, με τον κ. Καππάτο να δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, καθότι οι πολίτες, όπως είπε, έχουν γνώση και μπορούν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της τωρινής με της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν μεγάλες εφημερίδες, πανελλήνιας κυκλοφορίας να γράφουν πως η έδρα της Κεφαλονιάς είναι από τις λίγες μονοεδρικές που διεκδικεί με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καππάτος είπε πως αφενός οφείλεται στο γεγονός ότι η Κεφαλονιά ανέκαθεν έχει μεγάλο κεντροαριστερό ακροατήριο και αφετέρου στο εσωκομματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τοπικά η ΝΔ, αφήνοντας αιχμές και καλώντας όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενόψει της εκλογικής μάχης.

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer