Πάμε στο γήπεδο, λοιπό, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας. Για σήμερα στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής, στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία έχουμε τους ακόλουθους αγώνες.
«Πάμε μπάλα» και αυτό το Σαββατοκύριακο
Αθλητισμός
14/01/2012 | 15:27

Άστατος ο καιρός αλλά δεν μας σταματάει. Πάμε στο γήπεδο, λοιπό, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας. Για σήμερα στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής, στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία έχουμε τους ακόλουθους αγώνες:
– Τις 3 το μεσημέρι στα Φαρακλάτα, αγωνίζονται τα Ομαλά με ΑΟΚΙ. Στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία παίζουν στις Κεραμειές, την ίδια ώρα, η Δόξα Διλινάτων με την Σάμη.
Αύριο, Κυριακή, στο ΔΑΚ, τις 3 το μεσημέρι αγωνίζονται η ΑΕΚ με τα Διλινάτα. Στο γήπεδο Τζαννάτων την ίδια ώρα αγωνίζονται Πρόννοι με Παγκεφαλληνιακό. Ενώ στην Β’ Κατηγορία, τις 3 το μεσημέρι έχουμε τον αγώνα του Παλληξουριακού με τον Ηρακλή και στο γήπεδο Ιθάκης τις 11 το πρωϊ την Πρόοδο Ιθάκης έναντι του Πυλαριακού.

Μην ξεχάστε σήμερα το ραντεβού μας. Τις 1 το μεσημέρι στο Ληξούρι και στο Κλειστό, ο ΝΕΟΛ αντιμετωπίζει τον Ιφιτό Πύργου. Να είστε όλοι εκεί να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας… The student https://www.cheephomeworkhelp.com was preparing a speech about an ancient governor and how he ruined the country

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer