Παλληξουριακός: Προσθήκες και αποχωρήσεις
05/08/2019 | 11:54

Στην ομάδα μας θα αγωνίζονται από την νέα χρονιά οι ποδοσφαιριστές Μαρκαντωνάτος Δημήτρης (33 ετών, Τερματοφύλακας από Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς), Μαυροειδής Χαράλαμπος (31 ετών, Αμυντικός/Μέσος από Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς), Μαυροειδής Νικόλας (28 ετών, Πλάγιος Αμυντικός από Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς), Τσέτσα Άγγελος (23 ετών, Τερματοφύλακας από Α.Ο. Εικοσιμίας) και Ρεμούντης Βασίλης (19 ετών, Μεσοεπιθετικός από Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς ).

Στο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Κουκοβίνος Γιάννης (19 ετών, Μέσος) ενώ επιστρέφει ο νεαρός Τοζάι Κρις (15 ετών, Μεσοεπιθετικός) που είχε δοθεί ως δανεικός στο β’ μισό της περσινής χρονιάς στον Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς.

Την πρώτη τους χρονιά στην ανδρική ομάδα θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τέσσερα παιδιά γεννημένα το 2005 που πέρσι αγωνίστηκαν με την ομάδα της Κ-14. Πρόκειται για τους Σπυράτο Κωνσταντίνο, Βώρο Διονύση, Καρίμ-Καμινάρη Αλέξανδρο και Βλάχο Νικόλα. Θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Κ-16 ενώ, βάσει της Προκύρηξης του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασ. Κατηγορίας (υποχρεωτική συμμετοχή ποδοσφαιριστή με ελληνική υπηκοότητα γεννημένου από το 2004 και εντεύθεν) θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν και στην ανδρική ομάδα.

Από το ρόστερ της περσινής χρονιάς αποχώρησαν οι Τζιαρτζάνης Ευάγγελος (33 ετών, Αμυντικός/Μέσος), Σκαμαντζούρας Γιώργος (23 ετών, Τερματοφύλακας), Αντωνάτος Ηλίας (26 ετών, Επιθετικός) ενώ, εκτός απροόπτου, θα αποχωρήσει και ο Μπερναλής Θανάσης (21 ετών, Πλάγιος Αμυντικός) ο οποίος τελειώνει τις σπουδές του.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και καλή συνέχεια σε ότι επιλέξουν.

Τέλος, ο Καράι Αρμάντο υπηρετεί την στρατιώτική του θητεία την οποία ολοκληρώνει τον Μάιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη συνάντηση της ανδρικής ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 11 Αυγούστου. Ενώ, την επομένη, Δευτέρα (12/08 και ώρα 19:00), θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός του τμήματος και η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για δημοσιογράφους/φωτορεπόρτερ.

Α.Ο. Παλληξουριακός