Παραμονή Χριστουγέννων
Παιδιά της καλής κοινωνίας του νησιού πίσω από το πάρτι σε βίλα στη Λάσση
Κοινωνία
27/12/2020 | 10:42

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες δύο ημέρες το κορονο -πάρτι που πραγματοποιήθηκε, λίγο έξω από το Αργοστόλι, σε πολυτελή βίλα στη Λάσση.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε καταγγελία από κατοίκους της περιοχής ότι παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων σε κοντινό σπίτι γινόταν μεγάλο πάρτι -ρεβεγιόν νέων ανθρώπων χωρίς να τηρούνται τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας.

Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν έφοδο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας και έμειναν έκπληκτοι. Νέοι και νέες της υψηλής κοινωνίας του νησιού έκαναν ξέφρενο πάρτι μη υπολογίζοντας τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα προστασίας. Από τον έλεγχο των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό τυφέκιο με δώδεκα σφαίρες, τα οποία κατείχε παράνομα ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τα αδικήματα της μη τήρησης των μέτρων διασποράς της Covid -19 και της παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Στον ιδιοκτήτης της βίλας επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 3.000 ως διοργανωτή.

Παράλληλα επιβλήθηκαν και από 300 ευρώ διοικητικό πρόστιμο σε συμμετέχοντες στο πάρτι, για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

 

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

 

 

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ