Με αίσθημα ευθύνης
Π. Φώτιος Γαβριελάτος: Η εκκλησία μας θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα με γνώμονα την δημόσια υγεία
Εκκλησία
15/03/2020 | 15:25

Η Ελληνική πολιτεία με τα μέτρα που ανακοίνωσε θέτει τον σκεπτόμενο άνθρωπο ενώπιον των ευθυνών του και καλά έκανε διότι διάγουμε περίοδο ατομικής και συλλογικής ευθύνης αλλά το πάγιο αίτημα πολλών, είναι να κλείσουμε της εκκλησίες και μακριά από την Θεία Κοινωνία διότι μπορεί να γίνει η αιτία μετάδοσης του ιού, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει πανικό και ανασφάλεια στην κοινωνία.

Την ώρα λοιπόν αυτή η εκκλησία μας με αίσθημα ευθύνης θα λάβει τα ανάλογα μέτρα, πάντα με γνώμονα την δημόσια υγεία, χωρίς να ακυρώνουμε την πίστη μας και ειδικά τώρα, πρέπει όλοι μας να γονατίσουμε και να παρακαλέσουμε τον Θεό να μας λυτρώσει από αυτήν την απειλή.

Δυστυχώς αντί αυτού τρέχουν οι ανεγκέφαλοι στης παραλίες, πλατείες κοκ, ευκαιρία δηλαδή για τα χόμπι μας, και την δημόσια υγεία την έχουμε γραμμένη αρκεί να κάνουμε το δικό μας θέλω …..τώρα έχουμε και τα αυτοσχέδια μπαράκια, διότι δεν μπορούμε χωρίς το ποτάκι μας. (Αυτό τώρα είναι μαγκιά ;;;;!!!!!)

Όλοι όμως υβρίσουν την εκκλησία, όλοι φοβούνται την μετάδοση από την μετάληψη των Αχράντων Μυστηρίων και την ίδια ώρα είμαστε όλοι στους δρόμους και εκείνο που μας απασχολεί να μην χαλάσουμε την καθημερινή μας καλοπέραση δηλαδή πάνω από όλα το ΕΓΩ μου-μας.

Για άλλη μια φορά κατηγορούμενος είναι Ο Θεός και Η εκκλησία, τόση μεγάλη ανευθυνότητα; Τόση εγωπάθεια; Τόση ηλιθιότητα; Ειλικρινά τα έχω χαμένα, δυστυχώς είμαστε για τα μπάζα, ελπίζω να μας λυπηθεί ο θεός και να μας απαλλάξει από τον ιό της βλακείας και προπάντων να αλλάξουμε μυαλά μπας και δούμε Ανάσταση…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer