Ένας από τους κορυφαίους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, στενός συνεργάτης του Μάρκου Κοτσιλίνη μιλάει αποκλειστικά στο e-kefalonia για το μείζον θέμα του προβλήματος της διαδημοτικής και ρίχνει πολιτικές ευθύνες σε παλιότερες διοικήσεις.
«Όποιος φταίει να πληρώσει»
Πολιτική
15/03/2011 | 13:07

Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον Δημοτικό Σύμβουλο της Νέας Εποχής, Σπύρο Σαμούρη, με αφορμή το επικείμενο Δ.Σ. και το πολύ σοβαρό ζήτημα των υπαλλήλων της Διαδημοτικής, που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.

Ξεκάθαρος και με απόλυτη ειλικρίνεια που άλλωστε τον διακρίνει, ο Σπύρος  Σαμούρης μας δήλωσε «Έχω ενημερωθεί για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις συμβάσεις των υπαλλήλων στη Διαδημοτική και είμαι κάθετος στην άποψή μου. Όποιος έχει ευθύνες να πληρώσει!. Δεν είναι δυνατόν σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές συνθήκες να κινδυνεύουν 59 άτομα να μείνουν στο δρόμο».

Σε ερώτησή μας για το ποιος πιστεύει ότι ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση, δήλωσε «Δε μπορώ να γνωρίζω  ακριβώς ποιος συγκεκριμένα έχει την ευθύνη, όμως είναι ξεκάθαρο νομίζω πως ευθύνη έχουν όλοι όσοι διαχειρίζονταν τα πράγματα στη Διαδημοτική, είτε ήταν Πρόεδροι είτε Διοικητικοί υπάλληλοι είτε αρμόδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι». Fernbeziehung dieses thema im https://hausarbeithilfe.com forum allgemeines zum studentenleben wurde erstellt von emily, 4 oktober 2014

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer