Ολομέτωπη επίθεση της Ρωσίας τώρα στην Ουκρανία
Κόσμος
24/02/2022 | 08:03

Πολεμική προεργασία για μια απρόκλητη πολύπλευρη Ρωσική εισβολή πραγματοποιείται τώρα στην πολύπαθη Ουκρανία.

Η πολεμοχαρής Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή τη στιγμή ρίχνει βόμβες ακόμα και στην Πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο με στόχο όπως λέει η Ρωσική προπαγάνδα τον αφοπλισμό και “αποεθνικοποίηση”της δεινοπαθούσας χώρας!

Η πρωτοφανής στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης πολεμική αυτή επίθεση δυστυχώς συμπεριλαμβάνει την Ελληνική Μαριούπουλη (η οποία χτες άσκοπα όπως φαίνεται διαδήλωσε υπέρ της παραμονής της στην Ουκρανία…και για τους Έλληνες τους οποίους πρέπει τώρα να υπάρξει μέριμνα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.)

Συμπεριλαμβάνει δραματικά περιοχές σχεδόν όλης της Ουκρανίας όπως επίσης, ενδεικτικά της σοβαρότητας της κατάστασης, την προετοιμασία για την επέλαση αμφιβίων πολεμικών δυνάμεων της Ρωσίας (δια θαλάσσης) στην Οδησσό!

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η έντονη ανησυχία των διεθνών χρηματιστηρίων για το άμεσο μέλλον της διεθνούς οικονομίας όπου, εκτός από την πτώση τώρα των χρηματιστηριακών δεικτών (συγκρατημένα) κατά περίπου -2% η διεθνής τιμή του πετρελαίου που εισάγει η Ελλάδα μας, το τύπου Μπρεντ, να υπερβαίνει πλέον το μαύρο ψυχολογικό ορόσημο των 100 δολαρίων το βαρέλι!

Δυστυχώς, σε πολύ λίγο ο γεωπολιτικός χάρτης της Ευρώπης θα είναι πολύ διαφορετικός καθώς η Ουκρανία φαίνεται πως θα αφανιστεί!

Όλα αυτά, ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Ευρώπη ετοιμάζουν νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που δεν δείχνουν να ανησυχούν τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς η κομουνιστική Κίνα δεν φαίνεται να ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο των κυρώσεων υποστηρίζοντας έτσι οικονομικά και πολιτικά την επιθετικότητα της Ρωσίας!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer