Σε κεντρικό ξενοδοχείο
Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Προέδρων ΝΟΔΕ -Συνάντηση γνωριμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Γιάννα
Πολιτική
02/07/2018 | 17:34

Σε ένα πολύ ζεστό και εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οι διήμερες εργασίες της 1ης Συνόδου των Προέδρων ΝΟΔΕ της ΝΔ. Οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, συναντήθηκαν χθες σε μια σύνοδο εφ’ όλης της ύλης. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν με το Γραμματέα της ΝΔ και τους Τομεάρχες για τις βασικές κατευθύνσεις και τη στρατηγική του Κόμματος μέχρι τις εκλογές.

Σήμερα μάλιστα τους περίμενε μία έκπληξη καθώς τις εργασίες της συνόδου παρακολούθησε ο ίδιος ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα με τη καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.  

Η ΝΔ ακόμη πιο ανανεωμένη, σε ένα όμορφο πάντρεμα παλιών και νέων στελεχών, με καλή διάθεση και πολύ όρεξη, με κέφι και ζήλο για δουλειά είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενώ συμπλήρωσε ότι, ανεξάρτητα από τις δημοσκοπήσεις είναι διάχυτη η δυναμική του κόμματος για ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές. 

Μάλιστα, με τη νέα πρόεδρο της νομαρχιακής της Κεφαλονιάς είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία.

Αξίζει: Γιάννα θα δούμε σύντομα το Πρόεδρο της ΝΔ στην Κεφαλονιά;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia