Όλα όσα θα πει σήμερα ο Γιάννης Λυκούδης στην Συνέντευξη Τύπου στα Μεταξάτα
Πολιτική
20/04/2024 | 09:20

Συνέντευξη τύπου με πολλές καινοτομίες θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αργοστολίου Γιάννης Λυκούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λυκούδης θα αναφερθεί για τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο συνδυασμός «Ισχυρή Κεφαλονιά» το επόμενο διάστημα αλλά και τον τρόπο που θα ασκήσει αντιπολίτευση στη διοίκηση Μιχαλάτου.

Άνθρωποι που είναι κοντά στον Γιάννη Λυκούδη μας έλεγαν ότι η σημερινή συνέντευξη θα είναι «χωρισμένη» σε δύο βασικές ενότητες:

  • Το ένα σκέλος της ομιλίας του θα είναι εστιασμένο στο τι Δήμαρχο θέλουμε πραγματικά, με αναφορές σε λάθη και παραλείψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
  • Το δεύτερο σκέλος θα είναι επικεντρωμένο σε μία σειρά πρωτοβουλιών που θα πάρει η «Ισχυρή Κεφαλονιά» το επόμενο διάστημα μέσα από τη δημιουργία ομάδων εργασίας.

Στον ιδιαίτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Μεταξάτων, όπου επιλέχθηκε για τη σημερινή συνέντευξη, αναμένεται να δώσουν το παρών εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, ο Αλέξανδρος Παρίσης (θα κάνει ένα μικρό χαιρετισμό), αλλά και πολλά στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer