Οινογνωσία Κεφαλονίτικων Οίνων από τον Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς στο θέατρο Αργοστολίου
e Gastronomie
17/04/2023 | 10:00

Τα έξι οινοποιεία του Συνδέσμου, Gentilini, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, σας προσκαλούν στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απριλίου, για να δοκιμάσετε τα κρασιά μας, να συνομιλήσετε με τους οινοποιούς και να γνωρίσετε το κρασί της Κεφαλονιάς καλύτερα που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Για τους επαγγελματίες της εστίασης οργανώνετε την ίδια μέρα και στο ίδιο μερος, στις 18.00 και ένα δωρεάν σεμινάριο με τον προσκεκλημένο μας καταξιωμένο sommelier Αλέξιο Μυτακίδη, ο οποίος θα μιλήσει στους επαγγελματίες για την αξία του εμφιαλωμένου κρασιού, του σωστού ταιριάσματος κρασιού και φαγητού, το σερβίρισμα και το καλύτερο τρόπο να το παρουσιάζουμε στους πελατες.
Στη συνέχεια η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό για οινογνωσία των κρασιών από τα οινοποιεία του Συνδέσμου, με την παρουσία των οινοποιών.

Την δοκιμή των οίνων θα συνοδεύουν εδέσματα χορηγία από το catering Στατέρης και τα τυροκομεία Γιαννάκη και Γαλιατσάτος.

Τρίτη, 18 Απριλίου
Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος”
Σεμινάριο για επαγγελματίες: 18:00 – 19:00
Εκδήλωση Οινογνωσίας ανοιχτή προς το κοινό: 19:00 – 22:00

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας, catering Στατέρης και τους υποστηρικτές μας, τυροκομικά
Γιαννάκη και τυροκομικά Γαλιατσάτος καθώς και το θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο facebook και Instagram @kefaloniawinemakers.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer