Που συμφώνησαν
Οι τραγικές εξελίξεις στον Τουρισμό του νησιού μας, δυναμίτισαν τη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου για τον Απολογισμό του έτους
23/04/2021 | 10:25

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου με κύριο θέμα τον Οικονομικό Απολογισμό του έτους παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων και τα ταμειακά διαθέσιμα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, τα οποία ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000€.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Σπύρος Γασπαρινάτος  και οι σύμβουλοί του, τόνισαν ότι αυτή την δύσκολη χρονιά, με το νησί να βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή, το Επιμελητήριο αντί να προχωρήσει σε τολμηρές κινήσεις προώθησης της Κεφαλονιάς όλο το χρόνο, αυτοσυγχαίρεται που έχει στην άκρη 400.000€, τα οποία προέρχονται από τους επαγγελματίες.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής υπεραμύνθηκε του έργου του, προβάλλοντας τις πολυάριθμες ανακοινώσεις και ενημερώσεις στους επαγγελματίες του νησιού μας, όμως αρκετοί σύμβουλοί του, συμφώνησαν με τη θέση της αντιπολίτευσης σχετικά με την ανεπάρκεια δράσεων αυτή την κρίσιμη χρονιά και αποφασίστηκε άμεσα το Επιμελητήριο να προχωρήσει σε ενέργειες εκμεταλλευόμενο τα μεγάλα ταμειακά του διαθέσιμα.

Η αντιπολίτευση δεσμεύτηκε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να φέρει προτάσεις με άμεση εφαρμογή ώστε να προσπαθήσουν ακόμη και την τελευταία στιγμή να διασωθεί ότι είναι δυνατό.

Η συνεδρίαση τελείωσε με καλό κλίμα αφού τόσο ο Πρόεδορς όσο και τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν ότι πρέπει να προχωρήσουν ενωμένοι σε αυτό το θέμα μακριά από πολιτικές συγκρούσεις.