Οι “Συνθετικοί” σε μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Ληξουρίου
Πολιτισμός
08/08/2022 | 15:23

Η πρωτοποριακή, ηλεκτρονική, πρωτότυπη και διαχρονική μουσική τους έχει ως αποτέλεσμα να τους ανακαλύπτει συνεχώς νέος κόσμος και να έχουν επιτυχία όλες τους οι συναυλίες. Πολλοί λένε ότι τα show τους είναι ανυπέρβλητα. –Πλατεία Ληξουρίου

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 και ώρα 9:00 μ. μ.

Με τη στήριξη του
Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

 

Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν από τους Ληξουριώτες , Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), καί τον Διονύση Αυγερινό (στίχοι ,σύνθεση, φωνή, πλήκτρα).

Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Περιείχε 9 τραγούδια. Το 1993 διαλύθηκαν. Το 2010 κατόπιν απαίτησης μεγάλης μερίδας του κοινού αποφάσισαν να επανασυνδεθούν σαν ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ να ηχογραφήσουν κ’ να κυκλοφορήσουν το παγωμένο άλμπουμ της περιόδου 90-93 σε CD. O τίτλος του “ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ”. Το 2013 κυκλοφόρησαν το επόμενο τους άλμπουμ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ” . Το 2018 κυκλοφόρησαν το τέταρτο τους άλμπουμ με τίτλο «ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΘΑ ΑΓΓΙΞΩ» Το 2020 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ”.

Η πρωτοποριακή, ηλεκτρονική, πρωτότυπη και διαχρονική μουσική τους έχει ως αποτέλεσμα να τους ανακαλύπτει συνεχώς νέος κόσμος και να έχουν επιτυχία όλες τους οι συναυλίες.

Πολλοί λένε ότι τα show τους είναι ανυπέρβλητα.
Μέλη Αποστόλης Λοβέρδος Διονύσης Αυγερινό Label Δανά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer