Οι προτάσεις της παράταξης “Κεφαλονιά, Νησί για όλους” για την βελτίωση του καταφυγίου DORIS ARK
Αυτοδιοίκηση
24/09/2023 | 09:15

Οι προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης Κεφαλονιά, Νησί για όλους για την βελτίωση και αδειοδότηση του ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ DORIS ARK:

Στο τόπο μας έχουμε την ευτυχία να υπάρχει η κορωνίδα της εθελοντικής δράσης και της αυτοθυσίας όπως εκφράζεται με τη δημιουργία και τη λειτουργία του καταφυγίου για τα αδέσποτα, καθώς και με το καθημερινό μόχθο δύο γυναικών και μερικών εθελοντών. Αυτό λοιπόν το έργο οφείλουμε να το στηρίξουμε.
Μετά την προγενέστερη ανακοίνωση μας για τη διαχείριση των οικόσιτων ζώων του Δήμου μας σήμερα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για το υπάρχον καταφύγιο DORIS ARK .
• Διεκδικούμε την βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών και δημιουργία νέων όπως αποχέτευση, ηλεκτροδότηση, οικίσκου αποθήκευσης τροφών, βελτίωση των χώρων παραμονής των ζώων, χώρο νοσηλείας , κτηνιατρείο, βελτίωση της οδού πρόσβασης σε αυτό.

• Χώρους φιλοξενίας εθελοντών με τη μορφή τροχόσπιτων ή αιθουσών προκάτ.

• Οικονομική στήριξη των εθελοντών που εργάζονται εκεί σε σταθερή , οκτάωρη βάρδια με τη μορφή απαλλαγής από τέλη ύδρευσης, δημοτικών τελών, ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και προσφοράς καθημερινών γευμάτων.

• Διάθεση στους υπευθύνους του Καταφυγίου ειδικού οχήματος για τις διασώσεις και τη μεταφορά ζώων στους κτηνιάτρους κλπ.

• Διεκδίκηση πλήρους οικονομικής στήριξης για την κάλυψη των αναγκών σε τροφές, φάρμακα, νοσηλείες, στειρώσεις κλπ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer