Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Οι Πολύτεκνοι έκοψαν τη Πίτας τους στο θέατρο «Κέφαλος» -Το δημόσιο “ευχαριστώ” του συλλόγου στον Παύλο Παπαδάτο
20/01/2019 | 11:20

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην πολύχρονη παρουσία του συλλόγου, οι Πολύτεκνοι Κεφαλλονιάς έκοψαν την βασιλόπιτά τους, χθες το απόγευμα, στο θέατρο «ο Κέφαλος», στο Αργοστόλι. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος. Μάλιστα, στο εμπνευσμένο λόγο του, ο Δεσπότης αναφέρθηκε στους κινδύνους που μπορεί να έχει η μείωση του πληθυσμού στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Για το σύλλογο έκοψε τη Πίτα ο Πρόεδρος των Πολύτεκνων Κεφαλονιάς, κ. Διονύσης Πούλος μαζί με τον κ.  Άγγελο Νεόφυτο και τον κ. Γιάννη Γασπαρή. Μάλιστα, ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Γασπαρής, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, εστίασε στο γεγονός ότι η Πολιτεία δεν στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες και κάθε χρόνο ο πληθυσμός μας μειώνεται. Επίσης ευχαρίστησε, δημόσια, τον Παύλο Παπαδάτο για την άμεση μεσολάβησή του στην εταιρία «Σκλαβενίτη», ο οποίος στήριξε οικονομικά τους Πολύτεκνους.

Το «παρών» έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, η Βουλευτής του νομού, κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου,  ο Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρέδρος της ΔΕΥΑΚ, κ. Νίκος Ανουσάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Σωτήρης Κουρἠς, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Βασίλης Ρουχωτάς, ο Πάυλος Παπαδάτος, ο αντιδήμαρχος, κ. Σπύρος Ματιάτος και η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κα Γιάννα Κουλουμπή.