Περήφανοι οι ομογενείς μας
Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο στο Bowling Green του Μανχάταν [εικόνες]
 Ομογένεια
21/04/2018 | 16:00

Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφοράτος

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή έπαρσης της γαλανόλευκης στο Bowling Green του Μανχάταν στο πλαίσιο των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που θα κορυφωθούν με τη μεγαλειώδη παρέλαση της Ομογένειας την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς εντυπώσιασαν τους παρευρισκόμενους στο Bowling Green.

Τους Εύζωνες συνοδεύουν στη ΝΥ ο Διοικητής, Συνταγματάρχης Πεζικού Ροδόλφος Δημητρόγλου, οι Υπολοχαγοί Πεζικού Νικόλαος Λεοντάρης και Γεώργιος Ανδριανόπουλος, καθώς και δυο γυναίκες ανθυπασπιστές: η εκπρόσωπος του Στρατιωτικού Γραφείου Προεδρίας της Δημοκρατίας, Κωνστάντια Χριστοδούλου και το στέλεχος της Προεδρικής Φρουράς, Δήμητρα Ψυχογιού.

«Την Κυριακή θέλουμε να… σπάσουμε την άσφαλτο, να ακουστεί το θρυλικό τσαρούχι του Εύζωνα σε όλη τη Νέα Υόρκη, σε όλη την Αμερική και σε όλο τον Κόσμο. Να ακουστεί εκεί ψηλά στον ουρανό που όλοι οι νεκροί ήρωές μας, που έδωσαν την ζωή τους για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και να έχουμε ομογενείς τόσο δυνατούς σε όλο τον κόσμο. Σας περιμένω στην 5η Λεωφόρου», ανέφερε ο κ. Δημητρόγλου κατά την τελευταία Πανομογενειακή πριν την παρέλαση.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer