Οι εργαζόμενοι του Μαντζαβινάτειου στο πλευρό των φοιτητών για το ΤΕΙ Ληξουρίου
Κοινωνία
05/12/2017 | 17:26

Στον αγώνα των Καθηγητών, των Φοιτητών του Τ.Η.Μ.Ο ΤΕΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, Σύσσωμο το Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό Προσωπικό   του Γ. Ν.  – Κ.Υ.  ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ», συμπαρίσταται και συμμετέχει στο πλευρό τους δεν πρόκειται να επιτρέψουμε  άλλη υποβάθμιση. Πρέπει να αντιστάθουμε.

ΤΟ Τ.Ε.Ι  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ  ΠΟΥΘΕΝΑ.

Μετά το ξεγύμνωμα της Υγείας όπου μεθοδεύεται και το κλείσιμο του Νοσοκομείου     ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ με την αδιαφορία τους , για τον διορισμό ΙΑΤΡΩΝ, ήρθε  και η ώρα, της ισοπέδωσης στην παιδεία. Αυτή την φορά θύμα τους, δυστυχώς, το κλείσιμο και η μεταφορά  του Τμήματος του Τ.Ε.Ι Ληξουρίου  <<ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ>>  (Τ.Η.Μ.Ο). Είναι απαράδεκτο και καταγγέλλουμε την  αναλγησία εκείνων που αποφασίζουν εις βάρος των Φοιτητών και του ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ. Βάζουν ταφόπλακες , στην τοπική Οικονομία, στις οικογένειες, στα  Ιόνια Νησιά και στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Μας οδηγούν σιγά σιγά στην ερήμωση και στην πλήρη εξαθλίωση.

Πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε, να αντισταθούμε  να διεκδικήσουμε το δίκιο ως Πολίτες. Θέλουμε τον κόσμο σύμμαχο  και να αγωνιστούμε στο πλάι των Καθηγητών και των Φοιτητών στο δίκαιο αγώνα τους. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΜΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer