Οι επαφές Γαλιατσάτου αποδίδουν ακόμη και σήμερα σε αντίθεση με την εταιρεία που επέλεξε ο Μιχαλάτος που είναι άφαντη!
Τουρισμός
19/07/2021 | 12:52

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής  με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  “ABOVE & BEYOND CONSULTING” για τις Γερμανόφωνες Χώρες, η Γερμανίδα δημοσιογράφος κ. Uta Petersen, επισκέφτηκε την Λευκάδα από 29/05/2021 έως 05/06/2021.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη της Λευκάδας, αλλά και του ευρύτερου συμπλεγματος νησιών, στον τρόπο ζωής (life style), στην ιστιοπλοϊα (sailing) και άλλες δραστηριότητες.

Η μαρίνα της Λευκάδας ήταν ιδανικό σημείο για βάση και εκκίνηση των επισκέψεων  της δημοσιογράφου.

Η κ. Petersen, συνεργάζεται με μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά), με εξειδίκευση στο παραπάνω αντικείμενο.

Ήδη, το πρώτο της ολοσέλιδο άρθρο (συνημμένο παρακάτω) από την επίσκεψη αυτή, δημοσιεύτηκε την 17/07/2021στην εφημερίδα  “WESER KURIER”, έντυπης κυκλοφορίας 150.000 φύλλων καθώς και ηλεκτρονικής επισκεψιμότητας 391.000  ημερησίως.

Θα ακολουθήσει και άλλο άρθρο στο περιοδικό ” KULINARIKER”  (www.kulinariker.de).

Θέλουμε  κατά πρώτον να ευχαριστήσουμε το παραπάνω Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, το οποίο παρά το γεγονός του ότι η συνεργασία του με την Π.Ι.Ν, έχει λήξει από το 2019, συνεχίζει να υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία τα νησιά μας (το 2020 είχαμε δημοσιογραφική αποστολή και αρθρογραφία στην Κεφαλονιά).

Επίσης το ξενοδοχείο “BOSCHETTO” και τον κ. Μανώλη Θερμό, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, καθώς και την κ. Ρομίνα Θερμού για την φιλοξενία και την φροντίδα, αλλά και τον πάντα πρόθυμο και αποτελεσματικό κ. Σπύρο Ζαμπέλη, Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού- Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Λευκάδας.

Ως προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, αισθανόμαστε ικανοποίηση, που η  στόχευση, οι δράσεις και ενέργειες μας, συνεχίζουν να προσφέρουν στον  τουρισμό και στην οικονομία την νησιών μας.

 

                                                                                      Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΝ ΚΑΙ

                                                                τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ  

                                                                                       ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΝ

                                                                                      ΣΠΥΡΟΣ     ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ