Οι απίστευτες αδελφές Σκιαδαρέση -Ό,τι καλύτερο ακούσαμε τελευταία [εικόνες]
Life
24/01/2022 | 10:28

Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση. Είναι δίδυμες, 24 χρόνων και υπερταλαντούχες. Οι ίδιες στην προβοκατόρικη ερώτηση «Ποια από τις δυο σας έχει μεγαλύτερο ταλέντο;» μας απαντούν «Αυτή είναι μια ερώτηση-παγίδα γιατί όπως ξέρετε είμαστε δύο ατάλαντες».

Έχουν θεατρική αγωγή, αλλά στην περίοδο της πρώτης καραντίνας από την ηθοποιία πέρασαν και στην τραγουδοποιία, σχηματίζοντας δίδυμο με το όνομα Σκιαδαρέσες. Και αποδεικνύουν άμα τη εμφανίσει πως διαθέτουν σπάνιο χιούμορ, και ανατρεπτικό στυλ. Αν και ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο δίσκο, αναμφισβήτητα βρίσκονται στην πρωτοπορία της μουσικής σκηνής της ελληνικής generation z.

Το πρώτο τραγούδι που παρουσίασαν στο Youtube είναι το «Πάμε Ναύπλιο» που γνώρισε αμέσως επιτυχία και σηματοδότησε την έναρξη της μουσικής τους καριέρας.

Δεν θέλω τίποτα

Φτιάχνω την βαλίτσα μου ανύποπτα

Φοράω το καπελάκι μου το άθλιο

Πάμε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο

Στην Πάρο στην Χαλκίδα στο Ντακάρ

Αλλά κυρίως πάμε Ναύπλιο

Μιλώντας στον γράφοντα, οι Όλγα και Νίκη είπαν για το τραγούδι:

Όλγα : Αυτό ήταν το πρώτο μας κομμάτι. Το γράψαμε λίγο μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας. Το γράψαμε λοιπόν… όλα ωραία και καλά…τραγουδάω εγώ το κουπλέ μου «θέλω να καθίσουμε μπροστά στου Άι Γιώργη τα σκαλιά» το τραγουδάω με χαρά με θάρρος με πυγμή και κάποια στιγμή πάμε στο Ναύπλιο και μου λέει η Νίκη «Το ξέρεις ότι στο Ναύπλιο δεν υπάρχει Άι Γιώργης». «Τιιιι;..» λέω εγώ, «…και έχουμε πει ψέματα σε τόσο κόσμο!» κι αρχίζω να τρέχω και να ψάχνω τις εκκλησίες μία μία μπας και βρω κάποια που να λέγεται Αι Γιώργης…τελικά κάτι βρήκε η Νικη στο google υπάρχει Αι Γιώργης στο Ναύπλιο

Νίκη: Υπάρχει … βρήκα αληθινό άρθρο γραμμένο από αληθινό άνθρωπο για μια σπουδαία εκκλησία τον Αι Γιώργη του Ναυπλίου!

Όλγα: Μας αρέσει πολύ το Ναύπλιο, πάμε εκεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι, κάνουμε εκεί τα γενέθλιά μας έξω από ένα γραφείο κηδειών, όπου έχει ένα πεζουλάκι και παίρνουμε σουβλάκια και πάμε και καθόμαστε εκεί είναι πιο ήσυχα…

Νίκη: Οι νεκροί δεν κάνουν φασαρία…

Ένα άλλο τραγούδι τους που έγινε αμέσως χιτ με πολύ πιο πάνω από 1,5 εκατομμύριο views στο youtube, είναι «Το Τραγούδι του Βαγγέλη».

Το κομμάτι έχει ταυτόχρονα τρυφερούς, χιουμοριστικούς και κοφτερούς στίχους.

Υποτίθεται ότι είναι τα λόγια κάποιου Βαγγέλη που λέει στη Νίκη:

Είμαστε φίλοι μου λες

Είμαστε φίλοι μου λες

Εντάξει λοιπόν είμαστε φίλοι ,μου λες

Φιλικά λοιπόν έλα να κάνουμε σεξ

Δυο φιλαράκια που κάνουν γυμνές αγκαλιές

Φιλικά φίλησε με και στο στόμα αν θες

Στην ερώτησή μας αν υπήρξε πράγματι ο Βαγγέλης ή είναι πλάσμα της φαντασίας τους, μας απάντησαν:

Νίκη : Ο Βαγγέλης υπήρξε, υπάρχει…

Όλγα: Και θα υπάρχει!

Νίκη : Δεν ξέρει ότι το τραγούδι είναι γραμμένο γι αυτόν, γιατί φαντάζομαι ότι θα νομίζει ότι ξέρουμε κι άλλους Βαγγέληδες…

Όλγα : Αμ δε!

Νίκη : Και πόσο εγωιστής είσαι για να νομίζεις ότι ένα τραγούδι έχει γραφτεί για εσένα…

Όλγα : Ναι αλλά Βαγγέλη… το τραγούδι του Βαγγέλη είναι γραμμένο για σένα!

Νίκη : Άρα δικαίως είσαι εγωιστής κατά βάθος…αλλά, ας το κρατήσουμε ως έχει και ας τον αφήσουμε να πιστεύει ότι είναι γραμμένο για κάποιον άλλον Βαγγέλη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia