Οι Αγρότες επιμένουν: Συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου
Κοινωνία
24/02/2024 | 07:54

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ύστερα από συνεδρίαση του την Πέμπτη 22/2 μεταφέρει κάλεσμα ενότητας, συνέχισης και ενίσχυσης του αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάρων μας.

Με τη δύναμη της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου της αγροτιάς στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και της αλληλεγγύης που έδειξαν στον αγώνα μας οι εργαζόμενοι, λαϊκά στρώματα και νεολαία της Αθήνας, που έσπασε στην παράξη τον κοινωνικό αυτοματισμό της κυβέρνησης, συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κτηνοτρόφοι, αγρότες, μελισσοκόμοι,αλιείς. Ενωμένοι, με τον Σύλλογο μας, σπάμε την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της, που στόχο έχει να μας διασπάσει και να παρουσιάσει τους αγρότες ως ουρά της κυβέρνησης που στηρίζει την εφαρμογή της ΚΑΠ και την αντιαγροτική της πολιτική.

Συνεχίζουμε, όπως έχουμε αποφασίσει στην πρόσφατη Συνέλευση, να εκφράσουμε και εμείς τη στήριξή μας στους αγώνες των εργατών και τη συμμετοχή μας στην απεργία στις 28/2.

Βγαίνουμε δυναμικά, με τη δύναμη των αιτημάτων μας και τη συμπαράσταση του λαού που ζει τις επιπτώσεις από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, την ακρίβεια και τη φτώχεια.

Η δύναμή μας είναι ο κοινός μας αγώνας. Απέναντί μας έχουμε κοινούς αντιπάλους. Είναι η Ε.Ε. και οι κυβερνήσεις που φροντίζουν ώστε ο κόπος και ο ιδρώτας των αγροτών να γίνεται πλούτος και κέρδη για τις βιομηχανίες που αγοράζουν πάμφθηνα τα προϊόντα μας και τα πουλούν πανάκριβα στους καταναλωτές.

Συμμετέχουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στις 28/2 στις 11:30 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Γιατί οι ζωές μας μετράνε πιο πολύ από τα κέρδη, γιατί δεν ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη.

Καλούμε τους συναδέλφους σε σύσκεψη την Κυριακή 25/2 στις 21:00 στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουριού.

Την Τετάρτη 28/2 στις 11:00 συγκεντρώνουμε τρακτέρ και αυτοκίνητα στον κόμβο του Μαρίνου για να κατευθυνθούμε στην πλατεία του Αργοστολίου και να συμμετάσχουμε στην Απεργιακή Συγκέντρωση.

Ο Πρόεδρος ​Ο Γραμματέας
Παναγής Σωτήρας​Νίκος Ζαφειράτος

Ληξούρι 22/2/2024

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer