Ο “ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί το Ίδρυμα “Λίλιαν Βουδούρη” για τη δωρεά του
Κοινωνία
26/05/2017 | 19:20

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό-βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στον Πρόεδρο, κ. Παλαιοκρασά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» και ιδιαίτερα στην ευαισθητοποιημένη Δικηγόρο και Μέλος του Ιδρύματος, κα. Βασιλική Αναστασάκη για τη σημαντική δωρεά τους, η οποία είναι η αγορά ενός σχολικού λεωφορείου, προκειμένου να μεταφέρονται καθημερινά οι ωφελούμενοι από και προς το Κέντρο.

Η επιστολή αυτή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης των Ατόμων με Αναπηρία της Ένωσης, τα οποία εκπαιδεύονται στο Κέντρο, αλλά και όλων των μελών μας ένταντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Η Δωρεά από πλευράς σας, του σχολικού λεωφορείου, θα προσφέρει ανακούφιση σε πολύ βασανισμένους γονείς, αλλά και στα Άτομα με Αναπηρία, που εκτός από την καθημερινή τους μετακίνηση, θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές εκδρομές-επισκέψεις με στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Οι ενέργειες του Ιδρύματος «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ», που πάντα στοχεύουν στον Άνθρωπο, την Υγεία, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Τέχνη, τα Άτομα με Αναπηρία, τα Γράμματα και την Επιστήμη, αναδεικνύουν ένα πλούσιο έργο και μια αξιόλογη πορεία του Ιδρύματος, που αποτελούν στους δύσκολους καιρούς, που ζούμε, παράδειγμα προς μίμηση και για τα άλλα ιδρύματα της χώρας.

Πολλές ευχαριστίες επιθυμούμε να εκφράσουμε στη Δικηγόρο κα. Βασιλική Αναστασάκη, που καθ’όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, μας αντιμετώπισε με πολύ μεγάλο σεβασμό, ευαισθησία και απόλυτα ειλικρινή συναισθήματα. Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω για την κ. Αναστασάκη τη λαϊκή έκφραση: «Ο κατάλληλος και καλύτερος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα στη 17η Συνέλευσητου Διοικητικού Συμβουλίου της 25ης Μαΐου 2017 τα παρακάτω:

  • Να αναγραφεί στο λεωφορείο η Δωρεά του Ιδρύματος «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» και το λογότυπό του.
  • Να σταλεί ευχαριστήρια επιστολή προς το Δ.Σ. του Ιδρύματος, η οποία θα κοινοποιηθεί και θα δημοσιευτεί σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομών Κεφαλονιάς  και Ιθάκης και των Ιονίων Νήσων.
  • Στην κατεξοχή πολιτιστική καλοκαιρινή μας εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (μιας και θα υπάρχει πολύς κόσμος στο Ληξούρι), θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στο Ίδρυμα «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» για τους σκοπούς και τους στόχους του και μεγάλη αναφορά στη συγκεκριμένη χορηγία.
  • Μια φορά το χρόνο στη λειτουργία, που γίνεται για τον ΥΠΕΡΙΩΝΑ στον κεντρικό Ιερό Ναό του Παντοκράτορα, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τους δωρητές «Λίλιαν και Άρη Βουδούρη». Επίσης, θα προσευχηθούμε όλοι για την υγεία όλων των μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος.
  • Η Πρόεδρος, κ. Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου, σε προσεχή επίσκεψή της στην Αθήνα θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο κ. Παλαιοκρασά και τη Δικηγόρο κα. Βασιλική Αναστασάκη προσφέροντάς τους τις δημιουργίες των ωφελούμενων του Εργαστηρίου στο μάθημα των Εικαστικών.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος της  Ένωσης

Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer