Μητσοτάκης: Το 2018 θα είναι έτος πολιτικών εξελίξεων
Ο Βασίλης Οικονόμου αναλαμβάνει τα Ιονία νησιά -Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ
Πολιτική
09/01/2018 | 14:02

Συνολική φραστική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση των τομεαρχών για το 2018 και ταυτόχρονα απαντώντας στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μητσοτάκης προέβλεψε ότι το 2018 θα είναι έτος σημαντικών πολιτικών εξελίξεων, έκανε σαφή τη θέση του κόμματος για το Σκοπιανό και κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν.

Οι τομεάρχες αναλαμβάνουν περιφέρειες

Αναφέρθηκε στην αντιπολιτευτική δράση του νέου χρόνου. «Στο συνέδριο κηρύξαμε το κόμμα σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Το 2018 θα είναι ακόμη πιο απαιτητητικός ο ρόλος μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση, αλλά δεν θα δείχνουμε μόνο τις αστοχίες της κυβέρνησης αλλά θα δείξουμε τις δικές μας δεσμεύσεις για όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Είναι σημαντικό να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα τοπικών προτεραιοτήρων» είπε. Ανακοίνωσε ότι οι τομεάρχες του κόμματος θα αναλάβουν την εποπτεία και την πολιτική ευθύνη ανά περιφέρεια, θα καθοριστούν συγκεκριμένοι στόχοι και προτεραιότητες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκλογικές αναμετρήσεις με έμφαση στις αναπτυξιακές προοπτικές. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι τομεάρχες θα έχουν και την ευθύνη για προτάσεις προσώπων.

Για τα Ιόνια Νησιά αρμόδιος Τομεάρχης θα είναι ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer