«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» στο Αργοστόλι
12/08/2020 | 15:58

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ “Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ” ανεβαίνει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιώτη από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη καλοκαιρινή σεζόν 2020.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο Χώρο ΞΕΝΙΑ στο Αργοστόλι την

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ωρα παράστασης : 9:00 μ. μ

Προπώληση : 8 €, Ταμείο : 10 €

Προπώληση στο Δημοτικό Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Τηλ. Επικοινωνίας: 697 3056635

 

Η Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους “ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ” και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του ΛΑΟΥ μας!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ο κλασικός τεμπέλης και ο εργατικός ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή ΑΛΕΠΟΥ, το πεινασμένο ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ , τη φωνακλού ΚΑΡΑΚΑΞΑ, τον ήσυχο ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ, τον Βασιλιά των Ζώων ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον πάντα πιστο ΣΚΥΛΟ, τον χορευταρά ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟ, πως να αναπτύξουν την ΟΙΚΟΛΙΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

Τις σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ

Η ενδυματολόγος ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ ανέλαβε να μεταμορφώσει τους ηθοποιούς μας.

Την παράσταση χορογράφησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΛΣΟΝΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Την μουσική το STUDIOMUSIC.

Στην παράσταση παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί.

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Σπύρος Πεφάνης