Ψάχνονται στη "Δημοτική Συμπολιτεία"
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος καταρρέει δημοσκοπικά και ψάχνει αφήγημα για τους Αργοστολιώτες μέσω… πινακοθήκης
15/04/2019 | 20:32

Επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν τον τελευταίο καιρό, ότι η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο Αργοστόλι καταρρέει.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είναι αποφασισμένοι να αμυνθούν για μία ακόμη φορά στο Θεόφιλο, τόσο εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας που έχει επιβάλλει στις επιχειρήσεις του Αργοστολίου, όσο και από την έλλειψη οράματος και σχεδίου που δείχνει να έχει. 

Έτσι σήμερα παρουσίασε το πρώτο του έργο και όραμα για το Αργοστόλι! Να μετατρέψει το Δημαρχείο σε Πινακοθήκη, το οποίο αποδυκνύει το πόσο λίγο αφουγκράζεται την πρωτεύουσα ο Θεόφιλος.

Τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με παλιότερες δεκαετίες, οι πόρτες του Δημαρχείου είναι ορθάνοιχτες για όλους τους δημότες. Ο Αλέξανδρος Παρίσης άλλαξε το κατεστημένο που ήθελε, τις πόρτες του Δημαρχείου κλειστές και για λίγους και όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος πλεόν αγκάλιασε όλους του δημότες ανεξαρτήτως προτιμήσεων.

Οι Αργοστολιώτες δεν θέλουν ένα Δήμαρχο πίσω από κλειστές πόρτες να αποφασίζει με κλειστά λόμπι για το μέλλον της πόλης τους, όπως μπορεί να φαντασιώνεται ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, γιατί έτσι μπορεί να έχει συνηθήσει επιχειρηματικά. 

Οι Αργοστολιώτες θέλουν το Δήμαρχο προσβάσιμο πάντα στο σημείο όπου έχουν μάθει τόσα χρόνια.

Είναι δεδομένο ότι η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, χρησιμοποιώντας μερικά από τα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχει προσεταιριστεί, δεν πείθει τους δημότες ούτε για το όραμά του ούτε για τις προθέσεις του. Η σημερινή πρόταση είναι περίτρανη απόδειξη γιατί… 

 

Το δελτίο τύπου της “Δημοτικής Συμπολιτείας”  :

 

Ανακοινώνουμε στους συνδημότες μας την απόφασή μας για άμεση κατάργηση με συνοπτικές διαδικασίες του Δημαρχείου στην οδό Παναγή Βαλλιάνου. Μια ακραία «δυσπλασία» του αστικού μας ιστού σε λίγο καιρό «θεραπεύεται».

Το διατηρητέο μνημείο της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης μας που παλαιότερα στέγαζε την Τράπεζα της Ελλάδος θα φιλοξενεί από δω και πέρα την Δημοτική μας Πινακοθήκη, την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ.

Είναι ένα έργο κοινωνικής ευθύνης, επαναφοράς της ιστορικής μνήμης της πόλης μας, ανάταξης της πολιτιστικής μας ταυτότητας και του πνεύματος του τόπου μας.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

της

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ