Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν να έχει «κλειδώσει» Αντιδήμαρχος ο Βαγγέλη Θεοφιλάτος
Ο Παρίσης και επίσημα έβαλε … τίτλους τέλους
Πολιτική
04/03/2011 | 08:58

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς έδωσε …τέλος στο σίριαλ παραμονής ή όχι του αντιδημάρχου Παλλικής Βασίλη Ρουχωτά αφαιρώντας του ουσιαστικά τις αρμοδιότητες που είχε από τη θέση του Αντιδημάρχου. Το δελτίο τύπου που γράφτηκε αμέσως μετά την επιστροφή του Παρίση από την Αθήνα και εστάλη σήμερα τα πρωί, δίνει τέλος στα σενάρια που είχαν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα αναφέρει «O Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με σημερινή του απόφαση και με αρ.52, αφαιρεί τις εκχωρηθείσες καθ’ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητες από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Ρουχωτά. Την απόφαση αυτή του Δημάρχου στηρίζουν ομόφωνα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που συγκροτείται από τους 7 Αντιδημάρχους. Η άποψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράστηκε χθες Πέμπτη 3/3/2011. Κατόπιν αυτού, με νέα απόφασή του ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλ. Παρίσης θα ορίσει νέο Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Παλικής.»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διάδοχος του Ρουχωτά θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Θεοφιλάτος, δάσκαλος στο επάγγελμα. Επίσης είναι διασταυρωμένο, ότι ο Παρίσης είχε κάνει πρόταση και στην Ελπίδα Κατσαιτη να αναλάβουν δύο χρόνια ο καθένας, αλλά η ίδια αρνήθηκε διότι είχε αυξημένα καθήκοντα από το νέο της ρόλο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπως έγκυρα είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη των καθηκόντων του αντιδημάρχου στο Βαγγέλη Θεοφιλάτο.

Σημείωση: Είναι ενδιαφέρον να δούμε την απάντηση του Ρουχωτά καθώς και τι θα πράξει ο Νέστωρας Βεντούρας, δημοτικός σύμβουλος μέχρι σήμερα της «Ισχυρής Κεφαλονιας» writing essays within https://writemyessay4me.org

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer