Το μεγαλοπρεπές 9 – 0 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σχολιασμού
Ο Παλληξουριακός διέσυρε τη Δόξα
Ποδοσφαιρο
23/01/2012 | 08:41

Ο Παλληξουριακός διέσυρε τη Δόξα Διλινάτων σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα σχόλια με 9-0 στο γήπεδο των Κεραμειών. Το σκορ άνοιξε ο μόνιμος σκόρερ του Παλληξουριακού Πρεντάνος Δ. στο 30′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαρκάτου και στο 35′ ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-0 ύστερα από σέντρα του Φαρακλού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδάτος ύστερα από λάθος της άμυνας της Δόξας κάνει το 3-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 50′ και στο 55′ ο Μαρκάτος Σπ. κάνει το 4-0 με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα. Στο 60′ χάθηκε η μπάλα ύστερα από συνδυασμό των Πρεντάνου-Παπαδάτου και ο επερχόμενος Μαυροειδής με ασύλληπτη αριστερή βολίδα στέλνει τη μπάλα στο γάμα κάνοντας το 5-0.Στο 65′ ο Καμινάρης σε τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 6-0 και ο Μαυροειδής πάλι με ασύλληπτο σουτ κάνει το 7-0 στο 70′.Στο 75′ ο Καμινάρης διπλασιάζει τα τέρματα του πάλι με εύστοχο πλασέ κάνοντας το 8-0 και στο 85′ ο Παπαδάτος με πλασέ από τη μικρή περιοχή κάνει το τελικό 9-0 για την ομάδα του Ληξουρίου.
Για τον Παλληξουριακό πολύ καλοί οι Μαυροειδής,Μαρκάτος και Κοζομπόλης ενώ για την Δόξα προσπάθησαν όλοι για κάτι καλύτερο. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του.
Δόξα Διλινάτων: Κουνάδης Π.,Παγουλάτος Δ.,Τζωρτζάτος Ν.,Λασκαρης Σ.,Γασπαράτος Γ.,Κουνάδης Χ.(Χαρίτος Α.),Φωκάς Α.Γασπαρινάτος Α.,Τζωρτζάτος Κ.,ΛΑασκαρης Σ.,Βαλλιανάτος Δ.
Παλληξουριακός: Λαδάς Ι.(Μπελεζάκης Γ.),Λαδάς Ι.,Μαυροειδής Χ.,Πρεντάνος Δ.,Μαρκατος ΣΠ.,Μαρκάτος Σωκρ.,Αραβαντινός Α.,Φαρακλός Γ.(Παπαδάτος Δ.),Μαζαράκης Γ..,Γαβαλάς Α.(Κοζομπόλης Π.),Καμινάρης Δ.
Ρεπορτάζ Χάρης Πρεντάνος Myod protein is capable of changing fully differentiated nonmuscle cells into http://college-homework-help.org/ muscle cells

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer