Ο Ορέστης Καππάτος θέτει υποψηφιότητα στις εκλογές της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά [εικόνες]
Σύλλογοι
04/11/2021 | 11:23

Την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.

Αγαπητοί/ες φίλοι/φίλες, θέτω δεύτερη φορά υποψηφιότητα για μέλος νέου ΔΣ του ιστορικού αυτού Κεφαλλονίτικου Σωματείου, με σημαντική πολιτιστική αλλά και κοινωνική δράση.

Στο απερχόμενο ΔΣ υπηρέτησα τον σύλλογο απο την θέση του Ταμία , εκτιμώ όμως ότι έβαλα ένα λιθαράκι σε όλες τις μορφές δράσεις της Αδελφότητας.

Πιστεύω ότι η εκ νέου παρουσία μου, θα συνεισφέρει στην εμβάθυνση σχέσεων συνεργασίας με συλλόγους, φορείς , αυτοδιοίκηση, αλλά και στην περαιτέρω ανάδειξη του τεράστιου ιστορικού και λαογραφικού πλούτου των νησιών μας.

Σε αυτήν την δύσκολη εποχή που ο πολιτισμός δέχεται πλήγμα , η προάσπισή του αποτελεί ιστορικό καθήκον.

Το νέο ΔΣ , έχει τις προυποθέσεις να πλαισιωθεί από ανθρώπους με όραμα & γνώση για μια Αδελφότητα ασυμβίβαστη, δραστήρια, δυναμική , χωρίς “χρωματισμούς” , πλάι πλάι με όλους τους Κεφαλονίτικους & Θιακούς συλλόγους ακόμα και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Το μέλλον του τόπου, των νησιών μας, των φορέων πολιτισμού, επηρεάζεται και από τη δική μας παρουσία – συμμετοχή σε τέτοιες δράσεις.

Η αγάπη για τα νησιά, ενώνει πάντα τους Κεφαλλήνες & Θιακούς.

Καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους!

(Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω της κρατικής πλατφόρμας “Ζευς” και όσοι εγγραφήκατε στις λίστες των εκλογέων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του καταστατικού και τις αποφάσεις της ΓΣ, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα με περαιτέρω λεπτομέρειες)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ