Ο ΝΟΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων στα Γιάννενα
Αθλητισμός
22/07/2019 | 19:58

Το τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο.Α. συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα 20-21 Ιουλίου. Η δική μας ομάδα απαρτιζόταν από τους αθλητές μας Καππάτο Φώτη, Κουρή Διονύση και Μερκάι Σαμπιέ.

Στους αγώνες αυτούς επίσης συμμετείχαν 25 σύλλογοι με συνολικά 259 αθλητές. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και η διοργάνωση επέτυχε. Τα αγόρια συμμετείχαν στα Διπλό Σκιφ Παίδων και έφτασαν στο Μικρό Τελικό κατακτώντας την 4ηθέση, δηλαδή την 10η θέση από τις 13 συμμετοχές στο αγώνισμα αυτό. Η αθλήτρια μας έλαβε μέρος στο Μονό Σκιφ Κορασίδων συναγωνίζοντας 21 αθλήτριες και δυστυχώς δεν κατάφερε να αναμετρηθεί στους τελικούς.

Η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν ικανοποιητική με μεγάλες ελπίδες για το μέλλον διότι εφέτος άλλαξαν κατηγορία και επομένως αγωνίστηκαν με μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά. Τους ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και όλα τα καλά έρχονται με προσπάθεια.

Επίσης, ευχόμαστε στον προπονητή τους Σπύρο Δρακονταειδή να συνεχίσει την προπονητική του αυτή στην κωπηλασία με αγάπη και πάθος για καλύτερες επιτυχίες.

Tο Δ.Σ. του ΝΟΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer