Η μεγάλη ώρα έφτασε
Ο Νίκος Γκάλης έτοιμος για το Hall of Fame! Περνά στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ
08/09/2017 | 11:06

Ο Νίκος Γκάλης θα περάσει σε μερικές ώρες στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ με την ένταξη του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame, σε τελετή που θα γίνει στο Springfield της Μασαχουσέτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών που δόξασε τη φανέλα του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος, φόρεσε χθες στη διάρκεια εκδήλωσης το καθιερωμένο πορτοκαλί σακάκι που δίνεται στα μέλη του Hall Of Fame.

Στη συνέχεια τα μέλη της “κλάσης του 2017” παραχώρησαν συνέντευξη τύπου με τον Γκάλη να δηλώνει “χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα”.

Ξημερώματα Σαββάτου (9/9), ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Hall Of Fame και θα γίνει μόλις ο έκτος παίκτης που τα καταφέρνει χωρίς να έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Σε αυτή την κορυφαία στιγμή θα έχει στο πλευρό του, τον μεγάλο αντίπαλο του στις αναμετρήσεις Άρη-Τρέισερ Μιλάνο, Μπομπ Μάκαντου, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο πόντιουμ για τον λόγο που θα εκφωνήσει κατά την είσοδό του στο Hall of Fame.

Να τονιστεί πως στο μεταξύ, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ παρέλαβε το καθιερωμένο πορτοκαλί σακάκι του με το οποίο συμμετέχει στην συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε «χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα»!

Πηγή: briefingnews.gr