Ο Ν. Μαραβέγιας στο Κεντρικό Δελτίο του STAR για τις αυξήσεις των τιμών, τα επιτόκια και τον κατώτατο μισθό [βίντεο]
Πολιτική
24/03/2023 | 18:45

Στη συνέντευξη του στο Κενρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογραφου Σπύρου Λάμπρου επισήμανε ότι:

• Σύμφωνα με τους σχετικούς δείκτες οι αυξήσεις στις τιμές στα ράφια αναμένεται να περιοριστούν λόγω της μείωσης των τιμών της ενέργειας στο επόμενο χρονικό διάστημα.
• Για τις δόσεις των δανείων με κυμαινόμενα επιτόκια που αυξάνονται πρέπει να υπάρξει διευθέτηση από τις τράπεζες και το κράτος.
• Δεν μπορουμε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη γενικευμένη αύξηση του κατώτατου μισθού, μπορούμε όμως να έχουμε αυξήσεις στους κλάδους που υπάρχουν περιθώρια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer