Ο Μύρτος στις 100 πιο όμορφες παραλίες του κόσμου!
Τουρισμός
06/02/2024 | 20:19

«Ανακαλύψτε τις πιο ασυνήθιστες ακτές του κόσμου μέσα από αυτή την εκθαμβωτική έκθεση διαφορετικών παραλιών. Σπηλιές, όρμοι και καμάρες, μυστικιστική ομίχλη και ατελείωτες ακτές, αστικές παραλίες, παραλίες για σερφ, μοναδικοί σχηματισμοί ακτογραμμών, χρώματα και προοπτικές. Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου».

Κάπως έτσι ξεκινά το νέο βιβλίο του κορυφαίου ταξιδιωτικού εκδοτικού οίκου «Lonely Planet» με τίτλο «100 of the world’s most incredible beaches». Η απόλυτη συλλογή από άμμο, πέτρα και θάλασσα, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, κυκλοφορεί αυτό το μήνα σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει τις 100 πιο όμορφες παραλίες, με υπέροχες φωτογραφίες, συμβουλές για το πώς θα φτάσετε σε κάθε μία από αυτές, αλλά και τους λόγους για τους οποίους ο «Lonely Planet» τις επέλεξε.

Ανάμεσα σε μοναδικές παραλίες σε όλο τον πλανήτη, βρίσκεται και ο δικός μας Μύρτος! Η εμβληματική παραλία της βορειοανατολικής Κεφαλλονιάς που αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σημεία της Ελλάδα στο εξωτερικό. Μαζί με το Μύρτο, στη λίστα βρίσκονται άλλες τέσσερις ελληνικές παραλίες και συγκεκριμένα το Κοκκινόκαστρο στην Αλόννησο, Της Γριάς το Πήδημα στην Άνδρο, το Ελαφονήσι στην Κρήτη και το Σαρακήνικο στη Μήλο.

Πρόκειται ασφαλώς για μία ακόμη διαφήμιση για την Κεφαλλονιά και το Δήμο Σάμης ειδικότερα, που φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και στον πολιτισμό μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer