Τα μυστήρια της Κεφαλονιάς
Ο Μάκης Παπαναστασάτος ξαναχτυπά: Θεόφιλος, ο εξαφανισμένος Δήμαρχος!!!
Πολιτική
02/04/2021 | 09:46

Όλοι λένε ότι στον Δήμο  Αργοστολίου υπάρχει ένας Δήμαρχος, ο ΠΟΛΥΣ  Θεόφιλος Μιχαλάτος !!!!!!!Κανείς όμως δεν τον έχει δει πουθενά και κανείς δεν βλέπει κάτι από το έργο του .

Έχουμε ρύθμιση του κυκλοφοριακού στο Αργοστόλι  που  υλοποιείται , πλέον τριπλοπαρκάρουν στο Αργοστόλι ειδικά στην παραλιακή και στην Λεωφόρο , εισερχόμενος δε  ο Δημότης η ο τουρίστας  στην παραλιακή απολαμβάνει τα         μπάζα στο Λιμεναρχείο !!!, εάν είναι πεζός δεν μπορεί να περπατήσει πίσω από την παλιά αγορά !!!! , ενώ εάν συνεχίσει  την πορεία του  μέσω του πεζόδρομου της Βαλλιάνου θα θαυμάσει το μουσείο   Σκλάβου   που λειτουργεί  πλέον εκεί στο πρώην  Δημαρχιακό μέγαρο ,σε ένα κτίριο  κλειστό  , βυθισμένο στο σκοτάδι  , όμως  υπάρχουν οι μελέτες για την λειτουργία αυτού   ΚΑΙ  τα γλυπτά του Σκλάβου προς το παρόν  φυλάσσονται στο Δημοτικό Γηροκομείο  που λειτουργεί  ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ για τους τροφίμους  που  φιλοξενούνται σε αυτό!!!!!!!!!!

Αφού ο δημότης η ο τουρίστας θαυμάσει τα    προαναφερόμενα  έργα     της Δημοτικής αρχής  θα  ολοκληρώσει την εικόνα  του οργασμού  των   έργων  εάν περπατώντας  περάσει   έξω από τον θαλασσόμυλο      που πλέον εκεί η ομάδα του Θεόφιλου  έχει δημιουργήσει  πολιτιστικό   κέντρο  ΚΑΙ  ανοιχτό υπαίθριο θέατρο για παραστάσεις που θα δοθούν το καλοκαίρι   καθώς το πρόγραμμα  του Προέδρου  και των διευθύνων συμβούλων της ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ είναι  εξωπραγματικό για το καλοκαίρι του 2021  !!!!!!!!

Μετά όμως από όλα τα παραπάνω θαυμάζω και την σπουδαία  πολιτική ομάδα  που περιβάλλει τον ξεχωριστό αυτό Δήμαρχο που θα μείνει στην ιστορία  του τόπου    και θα τον μνημονεύουν οι επόμενες γενεές για το αξέχαστο πέρασμα του από τα κοινά !!!!!!

Πως είσαι Δήμαρχε μου …..Ότι πεις Θεόφιλε μου……. Έχεις δίκιο σε όλα  Θεόφιλε μου……,!!!!Τέτοια αυλή με πολιτικά   ευνούχους  θα την ζήλευε και        ο Αλή Πασάς  μιας  και γιορτάζουμε τα 200  χρόνια από την απελευθέρωση !!!!!!!.

Πραγματικά  δυσκολεύομαι να θυμηθώ χειρότερο Δήμαρχο από την μεταπολίτευση και μετά , με μια λαμπρή εξαίρεση: Την περίοδο Τσιλιμιδού που ακόμη την θυμούνται οι Δημότες και ανατριχιάζουν για την απόλυτη πολιτική ανικανότητα  .

Αυτά τα ολίγα Σεμνά   και Ταπεινά

Με εκτίμηση

Γ Παπαναστασάτος  Δικηγόρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia