Ο Λούκας Νιφοράτος μιλάει στον Ionian Galaxy για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και όχι μόνο [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
18/05/2022 | 10:45

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στο χώρο του αθλητισμού και δη των αθλητικών εγκαταστάσεων ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος.

Ο κ. Νιφοράτος αναφέρθηκε στο ζήτημα του κολυμβητηρίου, τα έργα στο οποίο δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι δεν έγινε καμία συζήτηση με άτομα που γνωρίζουν τα προβλήματα στην εγκατάσταση, μετά από δεκαετίες ενασχόλησησης.

Είπε πως είναι κρίμα ένα κολυμβητήριο με ολυμπιακές προδιαγραφές να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, με σκουριασμένους βατήρες, προβλήματα σε κάθε σημείο του. Κάλεσε τη διοίκηση του Δήμου Αργοστολίου και την Περιφέρεια να δείξουν τη δέουσα προσοχή. Χαρακτήρισε ήρωες τους εργαζόμενους στο κολυμβητήριο, που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για την ομαλή λειτουργεία του.

Επίσης ο κ. Νιφοράτος μίλησε για την ανάγκη μετεγκατάστασης της άρσης βαρών σε χώρο εκτός του κολυμβητηρίου, πιο κατάλληλο για το εν λόγω άθλημα, αλλά και για να διαθέτουν οι αθλητές των σωματείων κολύμβησης ένα χώρο εκγύμνασης.
Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ελλιπή οικονομική στήριξη του ΝΟΑ από πλευράς δήμου, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τον παλαιότερο σύλλογο του νησιού με συμμετοχή σε 5 αθλητικές ομοσπονδίες και πολλές επιτυχίες.
Αναφορικά με τις αθλητικές προοπτικές του ΝΟΑ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξουν σημαντικές επιτυχίες, τόσο στην κολύμβηση, που γίνεται μια οργανωμένη δουλειά από πλευράς αθλητών και προπονητών, όσο και στο πόλο, όπου ο προπονητής Γρηγόρης Ράπτης κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νιφοράτου στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia