Διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της «Δημοκρατικής Αριστεράς με στόχο να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του κόμματος στη κοινωνία.
Ο Κουβέλης στη Κεφαλονιά
Πολιτική
18/03/2011 | 09:46

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε  η  «Δημοκρατική Αριστερά» ο Πρόεδρος του νέου κόμματος Φώτης Κουβέλης θα επισκεφθεί τη Κεφαλονιά το Σάββατο και θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με συναντήσεις και περιοδείες με πολίτες του νησιού μας.

 μας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, στα πλαίσια των εργασιών του Α΄ Τακτικού Συνεδρίου  του κόμματος, που θα γίνει 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, στην Αθήνα.

Παράλληλα τη Κυριακή,  ο πρόεδρος θα συναντηθεί στο ΕΒΕΚΙ με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του τόπου, για να συζητήσει ζητήματα που τους αφορούν.

Σημείωση: Στόχος του ταξιδιού εκτός από τα διαδικαστικά του συνεδρίου είναι να «αλιεύσει» νέες συνεργασίες και ψηφοφόρους καθώς τα Ιόνια νησιά είναι δημοκοπικά πολύ χαμηλά για το νέο κόμμα. Many writers would rather send the exact same submission to five lit mags than prepare five individual submissions for five individual paperovernight.com/ contests

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer