Όλα είναι έτοιμα από τη περασμένη Τρίτη όπου χέρι – χέρι Κουρής και Βαλέτας έκαναν αυτοψία στη ολοκληρωμένη πλέον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι.
Ο Κουρής παρέδωσε το «μπαστούνι» στον Βαλέτα
Κοινωνία
28/02/2011 | 22:56

Η επιθεώρηση του κτηρίου της προβλήτας Κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι έγινε από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, ως αρμόδια υπηρεσία επίβλεψης-κατασκευής του έργου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλη Βαλέτα, της Προϊσταμένης Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας κ. Ιλαριανής Τζανετάτου, του υπεύθυνου Ασφαλείας της Προβλήτας κ. Ανδριανού Δρακάτου, του εκπροσώπου του αναδόχου του συγκεκριμένου έργου κ. Θεόδωρο Μηλιώνη και αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών.

Κατά την επιθεώρηση ελέγχθηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες του κτιρίου και οι εργασίες που προβλεπόταν για το κτήριο, στο Τεχνικό Δελτίο, έχουν ολοκληρωθεί. Απομένουν μικρής κλίμακας επεμβάσεις στο περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες δεν δημιουργούν πρόβλημα στην ασφαλή λειτουργία του έργου.

Σε μικρό χρονικό διάστημα το έργο θα παραδοθεί προς χρήση στο Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων.

Πηγή: Το Βήμα του Πολίτη I don’t mobile phone spy have to explain the level of collaboration ms office had then

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer