Ο γνωστός νεαρός τραγουδιστής διασκέδασε τους δεκάδες θαυμαστές του με τις καινούριες προσωπικές του επιτυχίες «Είσαι ό,τι να ναι» και «Ερωτευμένος και τρελός» αλλά και με άλλες γνωστές επιτυχίες!!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Κεφαλονιά και στο bass club
Πολιτισμός
07/03/2011 | 16:17

Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Τον Κωνσταντίνος Αργυρό είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Bass Club στο Αργοστόλι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου!! Ο γνωστός νεαρός τραγουδιστής διασκέδασε τους δεκάδες θαυμαστές του με τις καινούριες προσωπικές του επιτυχίες «Είσαι ό,τι να ναι» και «Ερωτευμένος και τρελός» αλλά και με άλλες γνωστές επιτυχίες!!

Αυτή η εμφάνιση έγινε στο πλαίσιο των παράλληλων εμφανίσεων που κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτόν τον καιρό σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα για την προώθηση των νέων τραγουδιών του, χωρίς όμως να λείπει από το σταθερό ραντεβού του με τους θαυμαστές του στο CosmoStage στην Αθήνα στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου που εδώ και μήνες σπάνε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για τον φετινό χειμώνα.

Σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο Bass το Σάββατο το βράδυ πέρασαν μια αξέχαστη νύχτα διασκέδασης που θα θυμούνται για καιρό. To do this, simply restore the icloud backup as you https://spying.ninja/how-to-tell-if-your-phone-is-bugged/ normally would by selecting the option during the ios setup assistant, providing your icloud apple id and password, and then selecting the backup that you would like to restore from

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer