Γράφει άλλα ντάλον
O Κεκάτος καταδικάζει τη δημοσιογραφική απάτη από το site του Θεόφιλου Μιχαλάτου
Πολιτική
30/12/2017 | 19:39

Όταν καταφεύγει κανείς στο ψεύδος και στην παραπληροφόρηση για να δημιουργήσει σκοπίμως ψευδείς εντυπώσεις είναι βέβαιο ότι προκαλεί τον “πολιτικό-οίκτο”!

Τελευταίο επεισόδιο στη σειρά “Ψέματα” είναι το ηχητικο-οπτικο- video που παρουσιάζεται σήμερα στο site του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου(inkefalonia.gr). Ενώ το συγκεκριμένο βίντεο είναι από παλαιότερη εκδήλωση του «Ριφόρτσο» τότε που ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος ο κ.Κουρκουμελης, το inkefalonia το παρουσιάζει σκοπίμως ως βίντεο της χθεσινής εκδήλωσης με πρόδηλο σκοπό να αλλοιώσει την πραγματικότητα και να δώσει την ψευδή εντύπωση πως τάχα προσπάθησα να υποβαθμίσω την πολιτική παρουσία του συναδέλφου & Αντιδημάρχου Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη.

Η απουσία του κ.Κουρκουμελη από την χθεσινή εκδήλωση και η φωτογραφική απόδειξη που δείχνει την ενδυματολογική διάφορα επιβεβαιώνουν την “κατάντια” της παραδημοσιογραφιας.

Ο σεβασμός του κ.Κεκάτου προς τον κ.Κουρκουμέλη και η διαρκής συνεργασία τους είναι αυτονόητες έννοιες, που φυσικά οι “πολιτικά ανόητοι” αδυνατούν να κατανοήσουν.

Καλή αποκοπή !

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer