Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας τιμήθηκε σε μεγάλη εκδήλωση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου [βίντεο]
Πολιτική
27/01/2023 | 22:54

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου για την προσφορά του Ναπολέοντα Μαραβέγια στο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή και τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασης δυσπιστίας, παραβρέθηκαν ο Πρύτανης Θάνος Δημόπουλος, ο πρώην Πρύτανης Γιώργος Μπαμπινιώτης, Αντιπρυτάνεις και πρώην Αντιπρυτάνεις καθώς και αρκετοί υπουργοί και υφυπουργοί όπως ο Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Α. Συρίγος, ο Λ. Οικονόμου, ο Π. Τσακλόγλου, πρώην υπουργοί όπως ο Σ. Φλογαίτης και ο Α. Αργυρός.

 

Επίσης παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κ. Συνολάκης, πολλοί καθηγητές όπως ο Δ. Βώρος, ο Γ. Μπάμπης ο Κ. Υφαντής, ο Δ. Χρυσοχόου, ο Δ. Χαραλάμπης, ο Γ. Υφαντόπουλος, ο Π. Κοντός, ο Γ. Δραγώνας, η Π. Σπανού, η Σ. Βέρνυ και πλήθος κόσμου από την Αθήνα και την Κεφαλονιά. Μετά τις ομιλίες ο Πρύτανης επέδωσε στον Ναπολέοντα Μαραβέγια πλακέτα με το έμβλημα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην αντιφώνιση του ο Κεφαλονίτης Καθηγητής ευχαρίστησε τον Πρύτανη και όλους τους παριστάμενους που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ολόκληρη η εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer