Συνεργέια του Συνεταιρισμού θα βρίσκονται στην Αγ. Ευφημία
Ο ΕΑΣ κοντά στους αγρότες της βόριεας Κεφαλονιάς
Κοινωνία
18/04/2018 | 13:03

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στηρίζοντας έμπρακτα τους  Παραγωγούς της Βόρειας Κεφαλονιάς και προκειμένου να συμβάλει και φέτος στη σωστή καθοδήγησή τους για την είσπραξη όλων των Αγροτικών τους Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται ενημερώνει ότι, συνεργεία του Τμήματος Επιδοτήσεων του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Ευφημίας στη Πύλαρο αύριο Πέμπτη 19 Απρίλη  από τις 9:00π.μ. για την υποβολή  Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. 2018  που συνδέεται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους Πυλαρινούς και Ρυσιάνους Ελαιοπαραγωγούς, Κτηνοτρόφους, Αμπελουργούς, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες, ιδιαιτέρως σήμερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία,έχοντας τη δυνατότητα να βρίσκει τρόπους επίλυσης των άλυτων δίκαιων αιτημάτων τουςκαι διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτωςκαι κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, το πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγρότη και το Τμήμα Επιδοτήσεων λειτουργεί καθημερινά στα ιδιόκτητα γραφεία του Ε.Α.Σ. στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, για την εμπρόθεσμη υποβολή της φετινής Αίτησης Αγροτικών Επιδοτήσεων.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia