Διονύση, σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή σου
Ο Διονύσης Αντωνάτος από τους πρώτους που εισήχθηκαν στο διαγωνισμό Διοικητικής Δικαιοσύνης
Κοινωνία
18/01/2018 | 18:01

Του Γεράσιμου Γαλανού

Είναι  μεγάλη χαρά για τον  δάσκαλο  να βλέπει  και να μαθαίνει πως οι μαθητές του προοδεύουν και προχωρούν  με  σταθερή πορεία και αξία  προς τα ανώτερα βήματα της επιστήμης.  Συγκεκριμένα έπεσε στα χέρια μου ο Πίνακας «Οριστικών Αποτελεσμάτων κατά σειράς επιτυχίας ΚΔ΄ Εισαγωγικός Διαγωνισμός Διοικητικής Δικαιοσύνης » και με χαρά διαπίστωσα πως ο Διονύσης Σπύρου  Αντωνάτος είναι από τους πρώτους που εισήχθηκαν σε αυτόν το διαγωνισμό.

Πρόκειται για τον Διονύση Σπύρου Αντωνάτο, ένα άξιο Ληξουριωτόπαιδο,  που από τα μαθητικά του χρόνια  φανέρωσε μέσα από  την εργατικότητά του  το σκοπό που ήθελε να πετύχει.  Ο Διονύσης ήταν συνεπής στα μαθήματά του, πάντα μελετημένος,  με ανεπτυγμένη την κριτική σκέψη και παράλληλα ένας μαθητής με  λαμπρό ήθος και εξαιρετικό χαρακτήρα. Πάντα πρόθυμος, πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Από τα μαθησιακά του χρόνια στο Δημοτικό  έδειξε ότι τον διακατέχει μια σοβαρότητα σε αυτό που κάνει,  χωρίς να εγκαταλείπει τις χαρές της παιδικής ηλικίας. Ο Διονύσης ήταν πάντα άριστος σε όποια  Σχολή και να φοίτησε από τα χρόνια του Δημοτικού, του Γυμνασίου , του  Λυκείου  και της  Νομικής Αθηνών και ακόμη με  άριστη αποφοίτηση  από το Τμήμα Μεταπτυχιακών στο Παρίσι.

Στη σημερινή εποχή που η ανταγωνιστικότητα και οι μεσολαβήσεις παραγκωνίζουν πολλές φορές τους ικανούς, υπάρχουν και πρόσωπα αυτοδημιούργητα που τραβούν μπροστά, γιατί το αξίζουν και γίνονται υπόδειγμα με τον αγώνα τους και τον τρόπο ζωής τους. Τέτοια περίπτωση είναι και ο Διονύσης  Σπύρου Αντωνάτος που περίτρανα δείχνει, πώς όταν η οικογένεια δείχνει τον καλό δρόμο σίγουρα οι ανταμοιβή από τα τέκνα  θα είναι ανάλογη.

Διονύση, σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή σου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer